Boende

Flera av hotellen i Piteå lämnar konferensrabatter till deltagarna. Kontakta respektive hotell för rumsbokning, och ange att du är deltagare på Kunskapsfestivalen för att få eventuella rabatter.

Inom gångavstånd från Nolia City Konferens:

pensionatet

Pensionatet (650 m)
”Pensionatet Malmgatan – charmigt boende i centrala Piteå.
Vi älskar miljöer att trivas i. Det är det vi skapar på vårt Bed and Breakfast på Malmgatan i Piteå. Det gamla huset på Malmgatan 11 är fantastiskt! Vi bjuder in och öppnar upp dörren för alla som vill uppleva en bit av Piteås sekelskiftescharm.”
Rabatterade priser:

Dubbelrum 810 kr/natt
Enkelrum 630 kr/natt
Ange Kunskapsfestivalen vid bokningen!
Sänglinne, liten frukost, parkering och wifi ingår.


statt

Piteå Stadshotell (300 m)
”Från ‘minuthandel af spirituosa’ 1906, till 4-stjärnigt cityhotell med bevarad sekelskiftescharm 2016. På Piteå Stadshotell bor du mitt i stan med restauranger, nattliv och shopping runt knuten.”
Rabatterade priser:
Logi med frukost samt tillgång till relaxavdelningen
Enkelrum 995 kr/dygn exkl.moms (ord. 1196:-)
Dubbelrum 1200 kr/dygn per rum exkl.moms (ord.1402:-)
Uppge kod: KUNSKAPSFESTIVALEN 2016


skoogs2 (1)

Skoogs City BnB (500 m)
”I hjärtat av Piteå – med shopping, kultur och restauranger precis utanför dörren – hälsar vi dig varmt välkommen till Skoogs City BnB. Här erbjuds du ett trivsamt och prisvärt boende att återvända till gång på gång. Perfekt för såväl cityweekends som för dig som reser i tjänsten eller behöver logi under en lite längre tid. Premiär 1 augusti 2016!”
In- och utcheckning görs på KUST Hotell och Spa som ligger i samma kvarter. Bokning av rummen görs direkt på webben: http://skoogsbnb.se/
Priser:
Dubbelrum med en enklare frukost 990 sek per rum


kust

KUST Hotell och Spa (700 m)
”KUST Hotell & Spa är så mycket mer än norra Sveriges nya designhotell. Det är en upptäcktsresa längs Piteälven – från fjällen i norr till hav och skärgård i söder. En berättelse i 14 kapitel, eller våningar om du så vill. Upptäck Norrlandskustens högst belägna skybar och spaterrass, 97 rum, fyra unika årstidssviter, en konferensvåning med fullservice, erkänd restaurang och lounge med internationell atmosfär.”

Rabatterade priser:
Dubbelrum för 2 personer inkl frukost: 1595 sek per rum.


bishops

Elite hotell, Bishops Arms (680 m)
”I Piteås absoluta centrum finner du helt nybyggda Hotel Bishops Arms. Hotellet erbjuder 29 moderna rum i engelsk tappning.”
Prisexempel utan rabatter:
Enkelrum från 1350 kr
Dubbelrum från 1450 kr


vandrarhem

Vandrarhemmet, Badhusparken (1 km)
”I Piteås första sjukhus ligger Vandrarhemmet med utsikt över Badhusparken och Strömsundskanalen.

Vi erbjuder gästerna ett boende i mysig hemmiljö i en byggnad fylld av historia, med ett husspöke som vakar över huset.”
Prisexempel utan rabatter: 
Bädd från 240:- /vuxen
Enkelrum 340:-
Enkelrum med egen toalett 400:-


Om du kommer med bil:

furunäset

Furunäset Hotell & Konferens
”Upptäck det 3-stjärniga, fantastiskt vackra Furunäset Hotell. Det ligger inbäddat i en lummig parkmiljö, bara ett stenkast från Piteälven. En perfekt miljö att trivas i. Välkommen hem till oss.”


nordhotell

Hotell Sport and Rest
”Bo bra och billigt i Piteå! Hotell Sport & Rest ligger lugnt beläget i Bergsviken, 5 km från Piteå centrum. Hotellet har 22 rum och totalt 35 bäddar där vi kan erbjuda allt från boende i enkelrum till boende i 4-bäddsrum. Vi strävar alltid efter att våra gäster ska trivas hos oss. Här får du hemkänsla i hotellmiljö.”


golfhotellet

Golfhotellet
”Kanske är du här genom jobbet. Kanske är du här för att du älskar golf. Oavsett varför så kan vi erbjuda dig boende i vårt fräscha hotell eller i våra charmiga stugor. Varför inte kombinera ditt boende med en runda golf? Vi kan erbjuda bra boende till vettiga priser!”


havsbadet

Pite Havsbad
”På Pite Havsbad behöver du inte kompromissa. Här finns alla tänkbara alternativ på boende. Om du föredrar naturen kan du slå upp tältet eller husvagnen, för mer avskild komfort kan vi erbjuda stugor eller rum på vårt ombonade hotell. Här erbjuds dubbelrum, twin-rum och enkelrum.”

HEM